HTML

Energia Házak - Végvár és Spanyol mediterrán stíl

Energiatakarékos házak kivitelezése. Új Hungaricum: családi ház végvár stílusban. A végvárak nagy része lerombolódott, de újra kellene éleszteni ezt a régi magyar stílust, bástyával, védőfallal, toronyszobával, belső zárt udvarral, stb. Akár egészen kis ház is építhető így. A végvári házakat, új energia hatékony technológiával, újfajta hőszigetelő anyagokból építem és napelemekkel, hőszivattyúval látom el. Olcsó energia kell, hisz a nap nálunk sokat süt és modern berendezések állnak már rendelkezésre, hogy akár passzív házat is építhessünk. A stílus, sokféle formai, ergonómikus, számítógépen meglévő alaprajzi lehetőséget ad. Az új technológiának köszönhetően az építési költségek meglepően olcsók. Tervezés , kivitelezés, info: +36-70-333 2223, e-mail: m.mendly@yahoo.de e-mail: energiahaz@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.06.07. 14:40 Energiahaz

Energia ház és Mediterrán Stílusú villák

Új német hőszigetelő technológiával készülő házak, villák,           hatékony energiaszigetelő anyagokkal, napelemek, hőszivattyúk, szolárelemek.     Kedvező áron, megbízhatóan. kulcsrakészen, akár passzív ház minőségben. Tervezés, kivitelezés.                                                                                Belsőépítészeti megoldások, müvészi kialakítás!                                                          E-mail: energiahaz@gmail.com        Telefon: +36-70-333 2223                                      Új magyar Hungaricum!

Családi  ház  végvár stílusban!                                                                            A végvárak nagy része lerombolódott, de újra kellene éleszteni ezt a régi magyar stílust, bástyával, védőfallal, toronyszobával, belső zárt udvarral, stb. Akár egészen kis ház is építhető így. A végvári házakat, új energia hatékony technológiával, újfajta hőszigetelő anyagokból építem és napelemekkel, hőszivattyúval látom el. Olcsó energia kell, hisz a nap nálunk sokat süt és modern berendezések állnak már rendelkezésre, hogy akár passzív házat is építhessünk. A stílus, sokféle formai, ergonómikus, számítógépen meglévő alaprajzi lehetőséget ad. Az új technológiának köszönhetően az építési költségek aránylag olcsók. 

Deutsch:                                                                                                              Einfamilienhaus in végvár, etwa Grenzfestung StyleDies ist ein neues Hungaricum).

Die Végvár-en waren über 150 Jahre lang ein Teil der ungarischen Geschichte, Kampf gegen die Türken, etwa ab J.1400 . Massenweise wurden damals gebaut. Heute sind kaum noch einige heil übrig geblieben. 
Meine Version, mit Bastion, Turm, mit geschlossenem Innenhof, mit Festungsmaurer, natürlich in kleineren Maße, aber mit moderner Technologie. Artvolles Innendesign. Zusäzlich kommen noch Sonnenkollektoren, Wärmepumpen dazu.                                                             

 

 Villa délspanyol /mór mediterrán stílusban, télikerttel.  Belső stílus elemekkel kialakítva                                                                     

               Villa bástyával a napkollektoroknak

A villa különleges megjelenésével a Szép Házak magazinban, egy cikk keretében is látható volt. Megjelent egy riportfilmben, a német RTL-en is, sok visszajelzéssel.

A villa saját tervezés és kivitelezés. A bástya nem csak tetőterrasznak, hanem a szabadtéri hőszivattyú valamint a napelemek elhelyezésére is különösen alkalmas.

Az új vákuumcsöves napkollektorok ideális eszközök. A szórt, gyengébb napsugárzást is képesek jól hasznosítani. Egy levegő/víz hőszivattyú beépitése tökéletes kiegészitő, mivel ez a hidegebb időjáráshoz lett kialakítva. Az energia megtakarítás elérheti a 40-60%-ot. A befektetés költségek így 3-4 év alatt megtérülhetnek.   

 

Szólj hozzá!

Címkék: ház energia napelem hőszivattyúk végvár stílus


A bejegyzés trackback címe:

https://energiahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr852964593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása